Värdegrund hos Ludvika Gymmix

Ludvika Gymmix värdegrund

Glädje och gemenskap
Glädje och gemenskap är starka drivkrafter för att träna. Föreningen vill bedriva och utveckla all verksamhet så att alla deltagare ska kunna ha roligt, må bra och prestera mera.

Demokrati och delaktighet
Föreningsdemokratin innebär att alla medlemmars röst har lika värde. Delaktighet innebär att alla som deltar får vara med och bestämma om och ta ansvar för verksamheten. Demokrati och delaktighet ska utövas jämställt och oavsett bakgrund.

Allas rätt att vara med
Allas rätt att vara med innebär att alla som vill ska kunna vara med utifrån sina förutsättningar, oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska och psykiska förutsättningar, i vår förening.

Policy
Demokrati, öppenhet och lyhördhet är en förutsättning för tränande på lika villkor. Det innebär att hålla sig inom ramarna för överenskommelser och en god etik och moral. Ludvika Gymmix verkar även mot tobak, doping och osundhet samt mot mobbning, trakasserier och våld såväl på som utanför träningslokalerna.

Uppdaterad: 11 APR 2018 18:26 Skribent: Mariella Andersson

Postadress: