Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I samarbete med vår sponsor Folkspel erbjuds alla föreningar att sälja BingoLottos Julkalender och tjäna pengar till föreningen.
 
Nedan kan du läsa GS Pelle Malmborgs fredagshälsning!
 
Många föreningar drabbas ekonomiskt av inställda träningar och evenemang och Gymnastikförbundet arbetar tillsammans med Riksidrottsförbundet (RF) med att försöka mildra de ekonomiska effekterna med anledning av coronaviruset.
 

Seminarietips!

(2020-10-16 09:51)
Idag inleds den andra delen av det internationella gymnastikförbundets seminarieserie. Under hösten kommer ett brett spektrum av ämnen att tas upp.
 
 
Tobias Peterson, 27, startade sin gymnastikkarriär i Hammarbygymnasterna för 21 år sedan. Numera tävlar han för KFUM och har hunnit med hela tio SM-medaljer och fyra EM-medaljer.
 
Det finns fortfarande medel kvar inom projektstödet och vi tar nu emot ansökningar löpande i IdrottOnline.
 
Varmt välkommen till Gymnastikförbundets webbinarium kring hur föreningar kan ansöka om kompensationsstöd med anledning av pandemin.
 
Under grenfinalerna i SM i kvinnlig artistisk gymnastik i Västerås plockade gårdagens mångkampsvinnare Tonya Paulsson hem två guld, i bom och fristående. Jonna Adlerteg vann inte oväntat guldmedaljen i barr och Maja Sandfridsson vann i hopp.
 
Efter lördagens mångkamp i manlig artistisk gymnastik var spänningen stor inför grenfinalerna och det blev riktigt fina tävlingar i Halmstad Arena där de sex grenfinalgulden fördelades mellan fem gymnaster.
 
Under lördagen avgjordes mångkampen i SM i kvinnlig artistisk gymnastik i Västerås. Tonya Paulsson från Motus Salto i Malmö lyckades med starka framträdanden i alla redskap och satte personligt rekord med totalpoängen 51,400.
 
David Rumbutis tävlande för All Star Gymnastics, så heter den svenska mästaren i manlig artistisk gymnastik. Det står klart efter en spännande tävlingsdag i Halmstad Arena.
 
Den 15 november öppnar RF upp för ansökningar om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen avseende perioden 1 juli – 31 september. Regelverket är i stort detsamma med några konkreta förändringar jämfört med i våras.
 
Gustav Tingelöf är en del av landslaget i DMT och trampolin. Stipendiet som han nu får ta emot syftar till att aktiva ska kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet.
 
I helgen 10-11 oktober genomförs SM och JSM i artistisk gymnastik. Killarna tävlar i Halmstad och tjejerna i Västerås.
 

IMG_3125

IMG_2646

IMG_2647

IMG_2648

 

Postadress:
Föreningen Ludvika Gymmix - Gymnastik
Eriksgatan 17
77131 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ludvikagymmixgymnastik@outlook.com

Se all info