Hoppa till sidans innehåll

Les Mills


LesMills är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning. De har flera olika träningsprogram, och Bodycombat, Bodypump, Bodyattack, Bodystep, CxWorx och GRIT kan du träna här hos oss på Ludvika Gymmix! 

Passen är koreograferade i förväg av LesMills egna koreografer (vi får alltså inte ändra något i programmen) Les Mills har sitt ursprung i Nya Zeeland, finns i 75 länder, på 13 000 träningsanläggningar och tränas av över 6 miljoner människor varje vecka. Så var du än tränar i världen kör vi samma program!

För att bli en godkänd Les Mills instruktör går instruktören en utbildning under två-tre dagar där instruktören får lära sig om fem hörnstenar: koreografi, teknik, coachning, kontakt och att skapa träningsmagi. Grundutbildningarna på Les Mills är fysiskt krävande, därför behöver instruktören vara i god form och ha en vana från den typen utav träning som hen ska utbilda sig i. Under utbildningen blandas teori med praktik för att underlätta inlärningen. Instruktören blir dessutom filmad och utvärderad. Om hen blir godkänd på grundutbildningen får hen börja köra övningspass på sin anläggning. Inom tre månader ska instruktören filma sitt pass för att skicka in till Les Mills och bli utvärderad igen.

Var tredje månad kommer ett nytt program. Det gör att ungefär var tredje månad har varje pass en ny RELEASE!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:55 Skribent: Mariella Andersson

IMG_3125

IMG_2646

IMG_2647

IMG_2648

 

Postadress:
Föreningen Ludvika Gymmix - Gymnastik
Eriksgatan 17
77131 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ludvikagymmixgymnast...

Se all info