Hoppa till sidans innehåll

Ludvika Gymmix – en medlemsförening


Ingen bindningstid

Om du väljer att bli medlem i Ludvika Gymmix gäller ingen bindningstid. Medlemsavgiften är 100:- för vuxna och 30:- för ungdomar per år inklusive försäkring. Därefter väljer du själv om du vill använda ett 10-, 20- eller 50-kort och vilka pass du vill gå på. Föreningen erbjuder möjlighet att delta på ungefär 15 pass per vecka. Vill du träna flera pass i veckan? I så fall finns även 3-månadskort.

 

Stor mix av pass
Vill du förbättra din kondition? Vill du öka din styrka? Vill du förbättra din rörlighet? Vill du bara släppa loss och ha kul? Ludvika gymmix har en stor mix av pass både vad det gäller kondition, styrka, rörlighet och nöje!

 

Pass för alla
Det finns pass för alla åldrar, du har väl inte missat att vi har olika nivåer på gympa, familjepass och barnpass? Det finns något för alla!

 

Utbildade instruktörer
Alla instruktörer som arbetar på Ludvika Gymmix är licensierade och har genomgått instruktörsutbildningar. Instruktörerna svarar gärna på dina frågor angående träning, kost och tips till alternativa rörelser. Våra instruktörer hittar du här

 

Ludvika Gymmix värdegrund 


Glädje och gemenskap
Glädje och gemenskap är starka drivkrafter för att träna. Föreningen vill bedriva och utveckla all verksamhet så att alla deltagare ska kunna ha roligt, må bra och prestera mera.

Demokrati och delaktighet
Föreningsdemokratin innebär att alla medlemmars röst har lika värde. Delaktighet innebär att alla som deltar får vara med och bestämma om och ta ansvar för verksamheten. Demokrati och delaktighet ska utövas jämställt och oavsett bakgrund.

Allas rätt att vara med
Allas rätt att vara med innebär att alla som vill ska kunna vara med utifrån sina förutsättningar, oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska och psykiska förutsättningar, i vår förening.

Policy
Demokrati, öppenhet och lyhördhet är en förutsättning för tränande på lika villkor. Det innebär att hålla sig inom ramarna för överenskommelser och en god etik och moral. Ludvika Gymmix verkar även mot tobak, doping och osundhet samt mot mobbning, trakasserier och våld såväl på som utanför träningslokalerna.

 

 

Har du några frågor eller synpunkter? Kontakta gärna styrelsen.
Läs mer om styrelsen och få allas kontaktuppgifter här

 

IMG_2953

Nyårsafton 2014, foto www.dt.se

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:53 Skribent: Mariella Andersson

IMG_3125

IMG_2646

IMG_2647

IMG_2648

 

Postadress:
Föreningen Ludvika Gymmix - Gymnastik
Eriksgatan 17
77131 Ludvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ludvikagymmixgymnast...

Se all info